AmmattikeittiöOsaaja-lehti

AmmattikeittiöOsaaja ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja se postitetaan jäsenille ja yhteistyökumppaneille. Lehti sisältää ravitsemisalan ajankohtaisartikkeleita, ammattilaishaastatteluja ja tietoiskuja.

Numerossa 3/2019 

Numerossa 3/2019 ammattilaiset kertovat miltä näyttää tulevaisuuden ammattikeittiö.
Syyskuun numerossa pääsemme myös tutustumaan SPR:n kansainväliseen avustustoimintaan ja opimme mitä tarkoittaa valmentava johtaminen.

Ammattikeittiöosaajat ry:n 50-vuotis-juhlavuotta esittelevässä juttusarjassa kuulemme Ruokatiedon uuden toiminnanjohtajan mietteitä suomalaisesta ruokakulttuurista.

Lukuiloa!

Lue lehti ja anna palautetta.

Mediakortti
Ilmoituksiin ja ilmoitustilan varauksiin liittyvät tiedot löydät seuraavasti:
Mediakortista 2019 ja Mediakortti 2020.

Ilmoitustilan vuosisopimustarjous vuodelle 2020
- 15 % alennus mediakortin hinnoista

Tekemällä ilmoitustilan varausvahvistuksen vuoden 2020 kaikkiin AmmattikeittiöOsaaja lehden neljään numeroon saa yrityksenne 15 prosentin alennuksen mediakortin hinnoista.
Vuosisopimus tulee tehdä vuoden 2019 loppuun mennessä.
Kerron mielelläni lisää. Ole yhteydessä paivi.jamsen@amko,fi, 050 339 6844

Lehden toimitus:
toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
marjut.huhtala@amko.fi, 050 341 3957

Ilmoitusmyynti:
projektikoordinaattori Päivi Jämsén
paivi.jamsen@amko.fi, 050 339 6844

Lehden taitto:
Kia Hakala, Kopio Niini Oy